@malekporایمنی در برق +پروژه برق+فیلم مستند تماس با در تلگرام

فیلم مستند-آموزش برق-قفل گذاری سی دی-قفل گذاری کامپیوتر-نرم افزار برق-فیلم درسی-سوال امتحانی-برقگرفتگی

@malekporایمنی در برق +پروژه برق+فیلم مستند تماس با در تلگرام

فیلم مستند-آموزش برق-قفل گذاری سی دی-قفل گذاری کامپیوتر-نرم افزار برق-فیلم درسی-سوال امتحانی-برقگرفتگی

@malekporایمنی در برق +پروژه برق+فیلم مستند تماس با در تلگرام
فیلم مستند-آموزش برق-قفل گذاری سی دی-قفل گذاری کامپیوتر-نرم افزار برق-فیلم درسی-سوال امتحانی-برقگرفتگی
تماس با در تلگرام
@malekpor
کلمات کلیدی

تفاوت سیستمهای کنترل PLC و DCS

آموزش تولید برق -فیلم مستند برق ESABZEVAR.IR

دانلود نرم افزار Microwin برای PLC های سری S7 200 زیمنس

آموزش نرم افزار برق

Altium designer آموزش های فارسی نرم افزار

سیستم زمین و مقررات ایمنی در ایستگاهها با ایزولاسیون گاز

مجموعه فیلم های آموزشی نیروگاه بادی

کتاب آموزشی مثلث نارنجی- PLC STEP5

نرم افزار اندروید

نرم افزار موبایلی برق

نرم افزار برق

طنز لامپ کم مصرف و پیک بار

کانال ماهواره ای کلمه

مرجع کامل زبان برنامه نویسی ++C برای اندروید

آموزش ساخت رباتیک

نیروی زمینی ارتش استخدام می کند

جزوه آموزشی و تصویری شبکه های فشار متوسط و ضعیف

توصیه های مهم پزشکی هنگام کار با کامپیوتر

فیلم مستند تولید فیبرنوری

حفاظت ترانسفورماتورهای قدرت 3

39 مقاله نهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق

جزوه مدار دکتر کوهنبرای آمادگی کنکور ارشد و دکتری

حل تشریحی سوالات کنکور ارشد برق 1393

خطبه های نماز جمعه شهرستان خوشاب

ایبوک

کتاب موبایلی

طلایه داران سپاه قائم آل یاسین (عج)

در میهمانی ملکوت

دریای ایثار اباالفضل (ع)

عطش عاشورا

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اکثر افراد با مفهوم شبکه اجتماعی آشنا هستند؛ شبکه‌‌های اجتماعی، یک ساختار اجتماعی است و از گروه‌هایی تشکیل شده که توسط یک یا چند نوع خاص از وابستگی به هم متصل‌اند.

وقتی صحبت از شبکه اجتماعی می‌شود، باید به جامعه کاربری آن اشاره کرد؛ در حقیقت یک شبکه اجتماعی سایت یا مجموعه سایتی است که  کاربران دوست دارند علاقه‌مندی‌ها، افکار و فعالیت‌های خودشان را با دیگران به اشتراک بگذارند و دیگران هم با آنان به اشتراک قرار دهند.

کپی شبهات و جملات بدون سند در چند ثانیه

این روزها بسیاری از مردم ایران و جهان با عضویت در شبکه‌های اجتماعی بدون حتی کوچک‌ترین تأمل و اندیشه‌ای افکار دیگران و یا حتی شبهات را به راحتی با یک کپی منتقل می‌کنند، بدون آنکه به عواقب انتشار اینگونه نظرات بیندیشند.

نگارنده با عضویت در بسیاری از گروه‌های اجتماعی به این نتیجه رسیده است که عده زیادی از افراد به خصوص قشر نوجوان جامعه با تأثیرپذیری از نظرات دیگران بدون کمترین مطالعه و تحقیقی در خلوت خانه‌ها و در اجتماع پلی شده‌اند برای نقل جملات دشمنان و پراکندن شبهات بسیاری که دشمن و مخالفان نظام و اسلام با هدف خاصی منتشر می‌کنند که در سایت‌های اینترنتی فیلتر شده‌اند.

گرچه دوستداران اسلام هم کم نیستند ولی با مرور مطالب گروه‌ها به سادگی متوجه می‌شوید که بسیاری از شبهات پاسخ داده نمی‌شوند زیرا یا اعضای گروه اطلاعات کافی ندارند، یا بی تفاوت هستند و وقتی برای پاسخ به شبهات اختصاص نمی‌دهند و این گونه جملات و شبهات در ذهن کاربران ماندگار می‌ماند که در صحبت‌های روزمره بدون مدرک و دلیل نیز به آسانی منتقل می‌شوند.

راه حل مقابله با نفوذ فکری دشمن در شبکه‌های اجتماعی

آنچه در این بین احساس می‌شود؛ پاسخ به اینگونه شبهات در همان گروه‌ها و گروه‌های مشابه است، همانگونه که پاسخ بعضی از شبکه‌های ماهواره‌ای را بعضی از مخاطبان در همان برنامه با تماس تلفنی می‌دهند.

نکته بعدی اینکه باید علما و اندیشمندان جامعه با بررسی شبهات و پاسخ به آن‌ها در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی راه نفوذ فکری دشمن را ببندند،به مردم آگاهی کافی دهند و نگذارند نوجوانان با انبوهی از سؤالات و شبهات در ذهن‌ها رشد کرده و نتوانند برای آن‌ها پاسخی پیدا کنند.

و چقدر زیبا رهبر معظم انقلاب در 17 آبان ماه 1385 در دیدار با روحانیون استان سمنان بیان کرده‌اند: «عزیزان من! امروز تهاجم فرهنگى با استفاده از ابزارها و فناوریهاى جدید ارتباطى خیلى جدى است؛ صدها وسیله و راهروِ اطلاعات به سمت فکر جوان و نوجوان ما وجود دارد؛ از انواع شیوه‌هاى تلویزیونى و رادیویى و رایانه‌اى و امثال اینها دارند استفاده مى‌کنند و همین‌طور به صورت انبوه، افکار و شبهه‌هاى گوناگون را در آنها مى‌ریزند. باید در مقابل اینها ایستاد.

امروز نمى‌شود به همان روشهاى قدیمى خودمان اکتفا کنیم؛ البته که جوان نمى‌آید. جوان را باید بشناسید؛ فکر او را باید بشناسید؛ آنچه را که به او هجوم آورده، باید بشناسید. تا میکروب و بیمارى را نشناسید که علاج نمى‌توان کرد. اینها همه ملایى مى‌خواهد. درس خواندن، مطالعه کردن و کار کردن، که همه‌ى اینها زیر عنوان مهارتهاى دینى خلاصه مى‌شود.»

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی